Retrolyd: Jambox

28. august 2011 0 kommentarer

Vi på Retro er av den nysgjerrige typen og da vi i det som kalles "potetkjelleren" på Retro i Trondheim (fordi det er der potetene sitter!) kom over Jambox, bestemte vi oss for at dette var noe vi måtte teste.

Jambox er kort fortalt en trådløs høyttaler som er som kan brukes til avspilling fra laptop, lesebrett og smarttelefon oooog kan brukes til telefonsamtaler. Designet er greit. prisen er ikke altfor ille med tanke på bruksområdene, og at den kan brukes til flere ting er rett og slett knall for poteter som oss. Oppkobling var gjort på 1-2-3, og det tok kun et par dager fra vi bestilte på Apple Store til vi fikk den levert på kontoret.

Størrelsen teller selvfølgelig i en slik sammenheng, her er potetkjellerens nye Jambox ved siden av en Liverpool FC kopp vi tilfeldigvis hadde på kontoret:

Og hva hører vi på? Retros lister på Spotify, selvfølgelig - hvor vi nettopp har lagt til denne flotte coverversjonen fra Lissie av Lady Gagas "Bad Romance":

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.