Retronytt: Porter - nytt merke på Retro

16. februar 2011 0 kommentarer

Porter 1

Å ta inn nye merker er ofte nerveprirrende greier. Vi jobber jo bare med ting vi tror på og liker selv, men hvordan ble egentlig den jakken når den kom i butikk? Fargen vi gamblet på - innertier eller skivebom? Spør kundene våre etter det vi ikke kjøpte?

Porter er et merke vi ikke er så bekymret for sånn sett. Det japanske merket har produsert bagger og vesker siden 1953, og er viden kjent for sin funksjonalitet. kvalitet og coolness. Disse veskene har nettopp blitt tilgjengelig utenfor Japan, og vi synes derfor at det er på sin plass at de skal mellomlande på Retro.

Og vi sender gjerne, disse produktene tåler tross alt en tur med Posten. Send en mail til shop@retro.no!

Porter 2

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.