Retronytt: Swedish Hasbeens

2. mars 2011 0 kommentarer

Våren er (mest sannsynlig) rett rundt hjørnet, og det passer jo bra når nyhetene kommer på løpende bånd! Et av de nye merkene vi har tatt inn for våren er Swedish Hasbeens - som er retro-inspirerte tresko fra Sverige, med det treffende sloganet "I got nailed in Sweden".

Passer veldig bra til 70-talls trenden vi ser for våren, og dessuten kan du jo unnskylde impulskjøpet med at du fikk tre sko for prisen av to? Alle skoene koster 1700 pr par, og vi sender de gjerne til deg - send en mail til shop@retro.no!

Tre forskjellige modeller i tre forskjellige farger. Den grå modellen har en ankelrem, fotmodellen vår var ute til lunsj.

...kom inn Retro, og join the Swedish Hasbeens army!

Sarah Jessica Parker er dessuten fan, og hennes lidenskap for sko er vel ikke å kimse av?

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.