Retrostil: Slik styler du denim denne våren

5. januar 2011 0 kommentarer

Cover_Denim_1

Kjære venner, her er noen tips til hvordan du kan style denim denne våren. Jada, vi vet at det er en liten stund til - men ikke veldig lenge!

Tidligere har denim-on-denim vært forbudt. Denne våren er det å mikse denim med denim, feks jakke og jeans, er helt topp. Videre har vi skjørt i forskjellige lengder, og jeans med nye passformer og detaljer, som biker-inspirerte bukser, high waist osv. Merker som Acne, Tiger of Sweden, Denham, Stella McCartney og Mardou&Dean sikrer at vi har et bredt utvalg fra de flinkeste designerne i bransjen å vise deg.

Bildene er hentet fra danske Covers januarutgave, med modellen Snejana Onopka og viser hvordan du kan mikse forskjellige denimplagg og få en røff, men samtidig feminin stil. Topp det hele med boots fra Acne, en stripete genser og kanskje er det på tide å låne tilbake skjorten du ga bort til jul også?

Cover_Denim_3

Cover_Denim_2

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.