Skonytt fra Gregers og HUB

17. mars 2011 0 kommentarer

Vi har fått inn en ladning med nye sko til gutta! Olav fra Retro i Carl Johans gt er kjent for å ha i overkant flotte ben, så vi benyttet anledningen til å ta en fotoshoot i vårsolen. Han måtte vise legg, rett og slett! Vi sender gjerne, send en mail til shop@retro.no så hjelper vi deg!

Desertboots i semsket skinn: kr 1000,- Flott til jeans som på bildet, men også til chinos. Se bare hvor flott NN07 jeansen med selvedge kant blir til disse skoene!

Litt trivia om denne skotypens historie: Desert boots ble først brukt av den engelske hæren i Egypt under andre verdenskrig som et alternativ til harde og stive armyboots. En av soldatene, Nathan Clark, tok med seg et eksemplar av denne skoen hjem til sin families skofabrikk og fikk produsert disse skoene - som igjen ble en massiv suksess. I nyere og fredeligere tider har skoene blitt adoptert av subkulturer som beatniks, jazzmusikere, scooterkjørende mods, rappere på 90-tallet og surpompene i Oasis.

All denne verdenshistorien inn i en sko, som du altså får på Retro for kun kr 1000,-

Fra engelske HUB:

Sneakers fra HUB er perfekt til et stilig, men allikevel casual antrekk! Modellen i canvas koster 900,- semsket skinn koster 1100,- og varianetene i skinn blir dine for 1200,-

Velkommen innom for en skoprat og prøvegåing!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.