Swims Sala Bim!

20. desember 2010 0 kommentarer

Swims Sala Bim

Å sette prikken over i-en er ikke enkelt. Men du får det i alle fall ikke til uten å prøve!

Derfor: Du har vært hos oss og kjøpt deg en flott dress. Kanskje en sløyfe. Jakke? Og et par pene sko. Du skal kanskje på stevnemøte, eller jakte på et. Middag. Morsdag. Hva vet vel vi. Det vi prøver å si, er at du skylder det flotte antrekket ditt å ta vare på det! Og det gjør du med Swims.

Swims er intet mindre enn en norsk designsuksess. De scorer høyt i skjæringspunktet mellom funksjonalitet og design, inspirert av grunnleggerens nedarvede kalosjer. Og en litt fjern fascinasjon for storbyregn. I tillegg til kalosjer har de også paraplyer og jakker, kom gjerne innom for å se vårt utvalg.

Ved å investere i kalosjer, tar du bedre vare på skoene dine. Du blir ikke våt på beina når det regner. Du kan gå med et par klassiske sko og fortsatt ha et godt veigrep når vinteren setter inn. Du setter rett og slett prikken over i-en!

(På bildet: Sorte Classic II kalosjer fra Swims: 600,- Sokker fra Paul Smith: 220,- Sko fra Gregers: 1200,- Bukse fra Tiger of Sweden: 1400)

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.