Velkommen til vår nettbutikk!

6. mars 2013 0 kommentarer

Velkommen til fremtiden!

Endelig er nettbutikken vår oppe og står. Det kan fort være at det er en liten glipp hist og her, men nå klarte vi rett og slett ikke å vente lenger. 

Vi håper du liker det du ser, og at du finner noe du liker. Her er i alle fall noen tips som kan gjøre det enda morsommere å bruke nettbutikken vår.

På toppen av nettsiden har vi såkalte miljøbilder, som vi kommer til å skifte ut med ujevne mellomrom. Ser du de sorte prikkene? Hvis du drar musen over de, kommer du rett til produktets hjemmeside og kan kjøpe det du liker rett fra startsiden. Fiffig?

Inne på såkalte samlesider, kan du enkelt finne frem til ditt nye favorittplagg ved å bruke verktøylinjen øverst på dette bildet. Da kan du velge et spesifikt merke, eller sortere på farge, str og pris.

...når du har funnet et produkt du liker, kan du enkelt legge det i handlekurven din, se flere bilder eller dele det på Facebook hvis du vil. Nederst på denne siden har vi dessuten lagt til flere produkter som kan passe sammen med det du allerede liker!

Og selv om du ikke har tenkt å kjøpe noe (enda), anbefaler vi deg å opprette en konto. Da kan du nemlig lage deg handlelister som er lette å lagre til deg - eller til andre!

Og som alltid: Er det noe du lurer på, er det bare å ta kontakt!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.