Vi åpner nettbutikk - vil du være med?

22. januar 2013 0 kommentarer

Skjermbilde 2013-01-21 kl. 13.23.20

Kjære venner: I løpet av våren åpner vi nettbutikk, noe vi gleder oss veldig til. Planen var egentlig å åpne før jul men på grunn av (de obligatoriske) tekniske utfordringer, valgte vi å vente til våren slik at vi kan åpne en nettbutikk vi kan være stolte av og som er bra nok for dere.

Mer info kommer når vi nærmer oss, men enn så lenge har vi behov for kloke, smarte og kreative hoder som kan hjelpe oss med å skape det som på sikt skal bli Norges beste nettbutikk.

Om jobben:

Vi ønsker å skape et team som sammen jobber med vår nettbutikk men som også holder et øye på andre kommunikasjonskanaler som Facebook, Instagram og vår Retroblogg - samt jobber med vårt kunderegister, administrasjon av nyhetsbrev og andre relevante oppgaver. Kanskje har du noen forslag selv også?

Arbeidssted: Trondheim. Stillingsgrad: Fulltid, fast ansettelse. Søknadsfrist: Snarest. Lønn: Etter avtale.

Om de(n) vi ser etter:

Du er initiativrik, kunnskapstørst, kreativ, strukturert, ambisiøs og liker å jobbe sammen med andre.

Hvis du i tillegg har erfaring fra drift av nettbutikk (eller annet du mener er relevant), synes sosiale medier er spennende, kan håndtere et kamera, har en indre nerd og har lyst til å være med på å sette ditt preg på et viktig prosjekt for Retro, synes vi du skal sende oss en søknad og din CV.

Hvis dette er noe for deg:

Send søknad og CV til vår markedsansvarlig Haakon Forren på haakon@retro.no. Haakon kan også kontaktes på tlf 95917103 hvis du har ytterligere spørsmål før du ønsker å søke.

(Bildene i denne bloggposten er lånt fra vår nettbutikk og kan ikke benyttes av andre uten vårt samtykke.)

Skjermbilde 2013-01-21 kl. 13.21.23

 

Skjermbilde 2013-01-21 kl. 13.22.40

 

Vi gleder oss veldig og håper du vil være med!

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.