Vi er tilbake!

23. mars 2011 0 kommentarer

Våre trofaste lesere husker kanskje den smått absurde episoden vi hadde tidligere i vinter, hvor naboene over oss i Carl Johans gt hadde nachspiel og sovnet i badekaret, som igjen sørget for oversvømmelse i butikken. Vi husker det i alle fall (men er litt usikre på om de gjør det). Nå er vi tilbake og sterkere enn noen gang før!

Vi har siden sist fått såkalte shop-in-shops for Acne og Filippa K i vår dameavdelinge på Retro i Carl Johans gt. Begge avdelingene er å betrakte som mini-butikker i vårt Retrounivers, og har samme innredning og utsmykning som i både Acne og Filippa Ks butikker. Og selvfølgelig et rikt utvalg av alt disse to merkene er kjent for.

Acne:

Melrose pumps: 2800,- Kortholder: 600,- Lommebok: 1400,-

Track skolett: 3.500,-

Silhouete ballerinas: 2.200,-

...og masse Acne til de minste!

Filippa K:

Ballerinas i skinn: 1000,-

Jakke: 2200,- skjerf: 1000,-

Kjole som passer til de fleste anledninger i en fantastisk flott blåfarge:1600,-

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.