Vi har fått inn Victoria i fargen Graphite!

6. desember 2012 0 kommentarer

Mangler du fortsatt noe å ønske deg til jul? Eller en gave som skal kjøpes?

Da kan du i alle fall ikke skylde på Retrojentene: De har nemlig kastet seg over de siste lagerlistene fra Canada Goose og fått tak i den superpopulære jakken Victoria i fargen Graphite! Dette er en av de mest etterspurte jakkene hos oss i vinter, og selvfølgelig i ypperste-Canada-Goose-kvalitet.

Jakken koster 5500, skoene fra Ugg koster 2800 og luen fra Canada Goose koster 2500. Smilet til Gina får du gratis på Retro i Nordre.

Alle butikkene våre får jakkene inn i disse dager, så ta kontakt med din nærmeste Retro butikk eller send e-post til shop@retro.no hvis du ikke er heeeeelt ferdig med julegavene enda. (Og ja, vi sender gjerne!)

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.