Vi snakker butikk

3. juli 2011 0 kommentarer

Hvem ringer Dagbladet Fredag når de lurer på noe? Retro Kristiansand!

Hva selger dere mest av skkurat nå?

"Til herrer selger vi mye av japanske denimshorts fra NN07. Disse kombineres ofte med skjorter fra samme merke eller t-skjorter fra blant annet Filippa K (og ikke Fillipa K, som Dagbladet skriver). Til føttene velger mange sko fra Toms i klassiske farger som sort, koksgrått og marineblå. Kvinner kjøper mye klær fra designeren Veronica B. Vallenes og har butikken for kjolene hennes i hvitt og leopardmønster. (Vallenes kom personlig og leverte kolleksjonen sin til butikken i Kristiansand). Salget av Alexander Wang-vesker går strålende her på Sørlandet, til tross for at vi er den minste byen Retro holder til i. Wangs nye kombinerte ryggsekk og veske er populær, men mange velger fortsatt nagleveska som fikk sitt gjennombrudd i 2009. Damene kjøper også sko fra Toms, men foretrekker med gull og glitter enn gutta."

Tarjei Utnes, butikksjef hos Retro Kristiansand

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.