Vi trenger nye, supre medarbeidere i Trondheim og Bergen!

25. august 2011 0 kommentarer

Har du lyst til å jobbe på Retro? Nå har du muligheten: Vi trenger nemlig nye, flinke kolleger som kan hjelpe oss til å bli enda bedre!
Kort fortalt trenger vi to ekstrahjelper i herreavdelingen på Retro i Nordre gt, en fantastisk dyktig selger til dameavdelingen på Retro i Carl Johans gt i Trondheim og en knallbra ekstrahjelp i herreavdelingen i Bergen.

Erfaring med salg er en forutsetning, og kvelds- og helgearbeid må påregnes. Vi kan tilby et sprudlende arbeidsmiljø preget av flotte varer og enda flottere kunder (altså litt bedre enn hva Dolly Parton synger om, men litt Dolly er aldri feil)

Kom innom med søknad, spør etter Jørgen i Nordre gt og Amanda i Carl Johans gt og Lasse i Bergen. Les mer her.

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.