Vinn sko fra Red Wing!

15. oktober 2012 0 kommentarer

Har du lyst til å vinne et valgfritt par sko fra Red Wing? Vi sparker i gang uken med en konkurranse som går som følger:

Tagg et høstbilde på Instagram med #retroredwing og @retrobutikkene, så kårer vi en vinner om en uke!

Vinneren får altså et par kvalitetssko fra Red Wing, som vi bla. har skrevet litt om her, perfekt for høstlige utflukter. Helt gratis, og ja - det er selvfølgelig lov å gi vekk premien til en bror, kjæreste, far eller fallskjermhoppende nabo!

Er ikke Instagram noe for deg? Da kan du delta ved å sende en e-post med emne "retroredwing" til shop@retro.no så er du med. Vinneren kåres mandag 22. oktober, da kommer vi også til å ut noen av bidragene her på Retrobloggen.

Så...lykke til folkens - vi gleder oss til å se høstbildene deres!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.