Vinn ukespass til Hovefestivalen!

21. juni 2011 0 kommentarer

Våre kjære venner i Replay har samarbeidet med Hove i flere år, og i år et intet unntak. Vi er så heldige at vi har fått muligheten til å gi bort to ukespass til to heldige vinnere! Hove feier fem års jubileum i sommer, og har headlinere som The Strokes, Linkin Park og Robyn, samt en del ikke-fullt-så-kjente-men-definitiv-verdt -å-sjekke-ut-navn-som deadmau5, Kylesa, Magnetic Man, The Vaccines og Retro-favorittene Montée og Robyn. Skulle være mer enn nok å holde på med i løpet av et par dager på Tromøya utenfor Arendal. Hove er dessuten flinke til å ha kvalitetssikret innhold utover det som skjer på konsertscenen også, de viser f.eks norske filmklassikere på nattkino hver kveld/natt. Helt feil blir det vel ikke når The Strokes drar i gang denne, heller:

Italienske Replay ble grunnlagt av Claudio Buziol i 1981, som var såpass dedikert at han vasket sine egne jeans i elven som gikk gjennom byen han bodde i for å gi de den rette looken. Replay startet egentlig med produksjon av skjorter, men tok tidlig med jeans inn i kolleksjonene. Claudio Buziol var i sin tid regnet som en ekte jeanspionér, og startet sammen med Adriano Goldschmied og Renzo Russo (Diesel) "The Genious Group" (genious - jeans), som var et kreativt studio. Hr. Russo har sågar sagt at det var Buziol som var best på produkter, mens han selv var markedsføreren.
Nå ble dette plutselig en historietime i jeanshistorie, men Replay og Replays prdukter bærer i alle fall preg av lidenskap og nytenkning den dag i dag. Musikk og populærkultur er en viktig del av merkets DNA, og her kommer vi til poenget: Nettopp derfor er det naturlig for Replay å samarbeide med Hovefestivalen, se bare her - de har stemningen inne:

(Foto: Replay/Chad Pitman)

...så til saken: Hvordan du vinner et ukespass til deg og din venn. Det er ganske enkelt:

Send en mail til shop@retro.no og hvorfor fortell oss hvorfor du burde vinne to ukespass til Hovefestivalen. Fristen er fredag 24/6 kl 12.00.

Lykke til!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.