Sondres skofavoritter!

4. april 2013 0 kommentarer

Sondre fra Retro i Nordre gt er nok en av de større skofantastene vi har på Retro, og her er noen tanker om Grenson og modellen Dylan!

 

Hva er det som er så bra med Grenson?

- Grenson har funnet en perfekt balanse mellom det klassiske og det moderne, som jeg mener passer Retro og våre kunder perfekt. Skoene er av god kvalitet og ikke superdyre, men definitivt med valuta for pengene.

Grenson er dessuten en super gjeng å jobbe med, og er det noe vi lurer på er det bare å ringe fabrikken i England. Det er jo noe som gir skoene en ekstra dimensjon for oss som jobber med innkjøp, men vi føler at denne nærheten til produktet også gjenspeiler resultatet som vi har i butikkene.

Dessuten er skoene fine å se på, gode å ta på - og det trekker jo aldri ned!

 

Modellen Dylan: Hvorfor er det din favoritt?

Fordi den har både moderne og det klassiske ved seg (som kjennetegner Grenson), er nydelig utført i lammeskinn og med lærsåle, samtidig som den er såkalt Wingtip Oxord Brougue ("Wingtip" refererer til det vinge-lignende skinnstykket fremme på skoen, "oxford" betyr at delen av skoen hvor snøringen sitter er sydd som en integrert del av skoen, og "brogue" referer til perforeringen i skinnet). 

Videre passer Dylan både til jeans og dress, samtidig som den har en litt smalere og lengre silhuett - som igjen gjør den litt mer fashion.

 

Ok, du kan litt om sko, men kan du sjonglere? 

Jepp!

Tips: Klikk på den sorte prikken for å se skoene i nettbutikken vår!

Tips: Klikk på den sorte prikken for å se skoene i nettbutikken vår!

Tips: Klikk på den sorte prikken for å se skoene i nettbutikken vår!

...send oss gjerne en mail hvis du lurer på noe ang Grenson!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.