Raya - favorittcardigan nr.1

20. juni 2013 8 kommentarer

Dette er en av de plaggene som nesten ikke kommer inn i skapet, som du alttid ønsker å ha på og som passer til det meste. Vi har hatt utallige henvendelser i det siste om leveringstidspunkt, farger, lengder. Så her kommer litt info.

 

 

Raya short mohair blir levert i starten av neste uke, og kommer i fargene dove white, turqoise melang, carbon black, grey melange og petrol og i størrelser fra xxs- m. Raya er store i størrelsen og vi anbefaler å gå ned en størrelse.

Raya mohair, som er litt lengere, er allerede levert i fargen carbon black, grey melang og petrol. Denne modellen finner du kun på Retro Nordre forløpig. Ønsker du din egen favorittcardigan kan du sende oss en mail på shop@retro.no med hvilken farge, modell og størrelsedu ønsker, eller ta direkte kontakt med din nærmeste Retrobutikk.

8 kommentarer
Hei Har der eigen Acne Raya short Carbon black i str xs? Eventuelt str xxs? Mvh Camilla Vee
Hei Camilla. Vi har dessverre kun igjen Raya Short i Turqoise Melange i våre butikker nå.
Hva koster den nest øverste? :-)
Alle koster 2200.-, men nå er det kun den øverste fargen vi har igjen.
Hei! Har dere flere igjen i fargen turqouise melange, str S?
Hei! Vi er dessverre utsolgt for Acne Raya for flere måneder siden. De kommer inn til høsten, men i nye farger!
Hei! Hvet dere når dere får inn igjen Acne Raya cardiganene? :)
Vi får dessverre ikke inn flere Acne Raya enn de som allerede er kommet i butikk.
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.