Vinn Toms!

12. juni 2013 0 kommentarer

 

TOMS er som mange vet et merke som ble startet etter at grunnlegger Blake Mycoskie var på reise i Sør-Amerika, nærmere bestemt Argentina i 2006.

Her så og opplevde han på nært hold den ekstreme fattigdommen som mange barn vokste opp i, og bestemte seg for å prøve og gjøre noe med det. Løsningen ble å ta utgangspunkt i den argentinske skoen alpargata, og den unike ideen om at for hvert par med TOMS som selges skal TOMS gi et par sko til barn som trenger det.

Syv år senere er TOMS et godt etablert merke, med sko, accessoirer og briller som selges over hele verden - og dermed stadig flere barn som får en litt lettere hverdag!

 

Nå kan du enkelt vinne et par Toms. Alt du trenger å gjøre er å tagge et bilde av dine favoritt-Toms på Instagram og #retrotoms @retrobutikkene. Hvis du ikke er på Instagram, eller har lukket profil, kan du sende oss ett bilde på mail til shop@retro.no. Vi trekker tre heldige vinnere lørdag 15.6. Lykke til! Vi gleder oss til å se sommebena dine. 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.