Canada Goose- skal en av disse holde deg varm i vinter?

26. september 2013 2 kommentarer

 

Vi på Retro legger mye jobb i å finne de beste varemerkene og plaggene til våre kunder. De neste dagene vil vi presentere det vi mener er markedets beste yttertøy. Først ute er klassikeren Canada Goose. 

Siden 1957 har Canada Goose produsert noe av det mest værharde, slitesterke og pålitelige utstyret som finnes på markedet. Som de selv sier: ”Authentic extreme weather gear”. Jakker, luer og votter du blir glad for å ha enten du driver med hundekjøring, om du skal i bakken på vinterstid – eller om du rett og slett har lyst til å være både varm og stilig.

 
Retro er en av få autoriserte forhandlere av Canada Goose i Norge.
Et utvalg av jakkene finner du for DAME og HERRE i nettbutikken.
 
 
2 kommentarer
"NOAH har i det siste fått flere henvendelser fra forbrukere som ønsker informasjon de kan videreformidle om hvorfor det er uetisk å kjøpe jakker fra merket Canada Goose. Dette er jakker som produseres på en måte som innebærer dyremishandling som er ulovlig i Norge, og NOAH oppfordrer alle som ønsker å ta dyrs lidelse på alvor til å styre unna." hentet fra http://www.dyrsrettigheter.no/pelsindustri/oppdrett-og-fangst/hvorfor-du-bor-styre-unna-canada-goose/ Synes Retro skal holde seg for gode til å selge Canada Goose. Skuff
Det er mange etiske aspekter ved tekstilindustrien. Både når det gjelder dyr og menneskers velferd. Vi vil gjerne presisere at vi er opptatt av begge deler. Når det gjelder Canada Goose så har de strenge etiske retningslinjer og følger både europeiske og canadiske lover når det gjelder bruk av pels og fjær/dun. Pelsen som brukes er fra ville dyr som er lovlig jaktet og på ingen måte utryddningstruet. Canada Goose tar også avstand fra bruk av feller som fangstmetode. Fjær og dun kommer fra dyr som selvfølgelig ikke plukkes levende eller tvangsfores. De metodene som beskrives benyttes nok av flere, men dette er noe Canada Goose tar avstand fra. Derfor har vi valgt Canada Goose. Vi er ikke i mot bruk av pels eller dun/fjær, men vi er i mot at dyr skal lide unødvendig.
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.