Retro x Grenson

30. september 2013 0 kommentarer

At gutta på Retro er glade i flotte sko er ingen hemmelighet, og de har også sansen for den anerkjente skoleverandøren Grenson! Når muligheten til å være med å designe sin egen sko bød seg var ikke gutta akkurat vanskelige å be.

 

Grenson er en engelsk skoprodusent som har produsert sko siden 1866, og er en av Englands beste. De tilbyr en rekke forskjellige sko, fra klassiske dressko til mer spesielle varianter med en høyere motegrad. En av linjene de tilbyr heter G-lab, som åpner for at man kan designe egen sko i et begrenset opplag. Denne skoen slenger seg inn i rekken av andre G-lab produksjoner fra kjente butikker som som Mr.Porter, Støy Munkholm, Stuarts London, 290 Square Meters, Buckets & Spades, ++

 

Skoene er designet av innkjøperne på herreavdelingene på Retro, og produsert for hånd i Grensons fabrikk i Northamptonshire. Skoene kommer i et opplag på 30 sko, hvor alt er gjort for hånd av Grensons fremste skommakere. Alle skoene er preget på innsiden med et unikt stempel og i hver eske ligger det et sertifikat med det individuelle nummeret skoen har. Her er det altså ikke store muligheter for at du treffer på mange andre med samme skoen som deg!

 

Skoen er laget i et fantastisk sjokoladebrunt semsket skinn, med en flott mørk blå skinnstripe på hælen. Gutta har valgt en kraftig gummisåle fra leverandøren Dainite. En såle som er kraftig nok til å hanskes med det varierende klimaet vi har her i Norge, men som fortsatt er diskret nok til at skoen kan brukes til penere anledninger.

 

Gutta ønsker med denne skoen å tilby dere en sko man ikke finner noe annet sted! Unikheten i designet er med på å gjøre dette til en allsidig sko som fungerer like bra på jobben som på festen, og som kan brukes både til yndlingsjeansen og favorittdressen! 

 

Du finner skoen i nettbutikken ved å klikke her!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.