VInn en Canada Goose!

5. september 2013 0 kommentarer

 

Lørdag 7.9 kan det være litt smart å ta turen innom din nærmeste Retrobutikk. Da gir vi deg mulighet til å vinne en valgfri Canada Goosejakke.

Ønsker du å være med i konkurransen må du komme innom en av våre fire butikker lørdag 7.9., bli knipset bilde av foran vår fotovegg i en Canada Goose, legge ut bilde på Instagram eller facebook og tagge innlegget #vinnencanadagoose @retrobutikkene. Hashtag også hvilken Retro du har tatt bildet på #retrobergen #retrokristiansand #retronordre #retrocarljohan. Vi trekker nemlig en heldig vinner i hver butikk! (Har du ikke Instagram eller facebook kan du sende bildet ditt på mail til oss på shop@retro.no.)

De som kjøper jakke fredag eller lørdag, og ønsker å delta i konkurransen, får velge om de vil ha en jakke til eller pengene for den de har kjøpt refundert mot kvittering. De fire heldige vinnerene blir kontaktet mandag 9.9. innen kl. 16. Lykke til!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.