Julebord 2013

10. desember 2013 0 kommentarer

Vi har hatt en utrolig, herlig og festlig helg! Lørdag var det klart for årets julebord for Trondheimsbutikkene- Carma, Tiger, Filippa K og 2 x Retro. Tradisjonen tro er det kun festkomiteen som vet hvor festen skal holdes. Det var en feststemt og meget spent gjeng som lørdag ettermiddag ble fraktet med buss ut av byen, passerte Værnes, forbi Stjørdal, mot svenskegrensa?.. Nei, brekksving oppover på fjellet ved Meråker. Nysnø, fakler, bål, champagne og idyllisk hyttetun var en perfekt mottagelse ved Kirkebyfjellet.

Kirkebyfjellet er en idyll som vi på det varmeste må få anbefale videre. Vi heier på folk som gir det lille ekstra og som kan å ta vare på gjestene sine! Fantastisk mat, topp service og oppfølging fra ende til annen.

Takk til Nina og hennes supre gjeng!

Helt om natten, helt om dagen. Etter et par timer søvn og en nydelig frokost var det bare å stable seg på bena og nyte den fine vinterdagen. Boblebad, aking, samt litt mimring og fliring av gårsdagen stod på programmet. Husets varme sjokolade med krem og nybakte, varme solskinnsboller var en perfekt avslutning på helgen. Tusen takk til årets eminente festkomite - Siv Line, Linn, Amanda og Sondre og takk til CarmaLinn for lån av bilder.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.