Kenzo ss 14

17. desember 2013 2 kommentarer

Midt i julerushet må vi ta oss tid til å vise deg disse nyhetene vi har pakket opp fra Kenzo. Collegegensere og t-skjorter med logo og tiger er første leveranse av en herlig kolleksjon som er inspieret av Karibiske hav, palemsus og sydhavssol....  Fine å sette på ønskelisten!

Retrojulenissen er litt opptatt med å pakke julepresanger, så dette er ikke tilgjengelig i nettbutikken enda. (Men du finner mye annet fint fra Kenzo der.) Er det noe det du ønsker å betille send oss en mail på shop@retro.no. Grå collegegenser med Tigerprint kommer også inn i løpet av kort tid i lilla og hvit (som t-skjortene)

2 kommentarer
Vil dere få inn denne igjen? finner den ikke på nettsiden.
Genseren med Tiger har kommet inn igjen i grå med litt mere fargedetaljer i tigerhodet. Den blir lagt ut i nettbutikken i slutten av neste uken når fotografen vår er tilbake fra ferie. Ring din nærmeste Retrobutikk hvis du vil sikre deg en før. Ha en fin helg! Jannike, Retro Nordre
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.