KAIBOSH på Retro

8. januar 2014 2 kommentarer
Trensettende briller av høy kvalitet til samme pris som et par jeans, tilgjengelig i de beste motebutikkene- Det er KAIBOSH. 
 
Er du litt lei av å plukke opp de samme brillene fra nattbordet hver morgen, eller å velge kontaktlinser til fest fordi brillene ikke passer til antrekket? Ønsker deg flere briller som passer din stil og garderobe til en overkommelig pris?  
 
I eksklusivt, men godt selskap med bl.a. Wood Wood i København, Freudian Kicks i Oslo og Somewhere i Melbourne tilbyr vi nå brillene fra KAIBOSH. Hos Retro i Carl Johans gate i Trondheim finner du nå egen shop in shop med komplett sortiment.
 
Alle modellene får du med og uten styrke både som solbrille og vanlig brille.
Prisene er 750,- uten styrke, 1000,- for litt styrke (-3 til +3) og 1500,- for masse styrke (-3,25 til -8 og +3,25 til +6).
Kom innom, så hjelper vi deg å finne din nye brille! 
 
2 kommentarer
Hei! Til dere som jobber på Retro, greier dere å se om denne er ekte? :-) Hadde vært til stor hjelp, siden jeg allerede har bydd på den! Og ikke vet jeg hvem andre å spør, siden jeg ikke bor nær en hjelpende butikk. http://www.ebay.co.uk/itm/Brynmore-Black-Mulberry-Bag-/141160123076?pt=UK_Men_s_Bags&hash=item20ddcc8ac4 =)
Vi fører dessverre ikke Mulberry på Retro. Cosmo og Bogart er forhandlere her i Trondheim.
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.