WOODWOOD

2. mars 2014 0 kommentarer

I skjæringspunktet mellom stil og funksjonalitet finner vi Woodwood. Et Københavnbasert merke som ble startet av tre designstudenter i 2002. I starten produserte de kun t-skjorter i et begrenset opplag, men etter hvert som konseptet vokste åpnet de egen butikk, hvor fokus var å kunne tilby et helhetlig livsstilskonsept. Woodwood anses i dag som et urbant merke med forgreninger både inn i den høyere moteverdenen, og som også har et lekent forhold til det sporty og funksjonelle.

I tilegg til i sine egne butikker finnes merket i høyprofilerte butikker verden over, som blant annet Hypebeast, Caliroots, Stoy munkholm, GoodHood, END, og selvfølgelig hos oss på Retro. Et utvalg finner du også i nettbutikken.

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.