TOMS - Models giving back

14. juni 2014 0 kommentarer

TOMS Norge har slått seg sammen med motemagasinet ELLE og 3 av Norges hotteste fotomodeller for et spennende og eksklusivt prosjekt kalt MODELS GIVING BACK! Denne eksklusive kollesksjonen får du kjøpt på Retro i Nordre i Trondheim, Bergen og Kristiansand. 

Hver modell har vært med å designe sitt eksklusive par TOMS sko, en del av inntektene fra hvert par TOMS som selges går til en lokal veldedighet valgt av modellen (bare 500 par av hver skomodell vil bli solgt i Norge) 

For hvert par som selges, vil TOMS Norge donere 100 kroner til den valgte veldedighet .... Og vi på RETRO vil matche den donasjon! Det er totalt 200,- per par, og hele 100.000, - som blir donert til hver veldedighet!

I tillegg må du ikke glemme at TOMS er et One for One selskap. De 1500 parene TOMS sko skal selges in forbindelse med ELLE/Models Giving Back prosjektet, vil også generere 1500 par sko til barn i nød.

Sjekk ut mer om saken i dette nummeret av ELLE! ELLE nr. 7 er i butikkhyller over hele landet fra mandag 16. juni.

 

Siri Tollerød: 4Africa - 4Africa ble etablert i 2011 av tre norske kvinner. I 4Africa-huset I Uganda produseres vakre produkter du blir stolt av å bære. Hvert unike smykke, klesplagg og veske er håndlaget med et særpreget afrikansk-skandinavisk design. Inntektene gir nærmere 50 fattige/HIV-positive kvinner verdigheten av å skape et levebrød for seg og familien sin. 4Africa vil gi kvinnene respekt, støtte og kunnskap. Ærlig arbeid bør være en menneskerett.

Erjona Ala: Stiftelsen Organdonasjon - Mange har reddet livet – eller fått et helt nytt liv takket være organdonasjon. Dessverre er det ikke nok organer til alle som trenger det. I dag står over 300 nordmenn på venteliste. I Stiftelsen Organdonasjon jobber vi for at alle som trenger det, skal få et nytt organ. Jo flere som sier ja, jo flere liv kan reddes. Vårt budskap er enkelt: Fyll ut donorkort og snakk med dine pårørende!

Aleksandra Ørbeck-Nilsen: Nanofasa - Nanofasa Conservation Project er et prosjekt som støtter opp om bevaringen av øko-systemet og verdens eldste stammekultur på en bærekraftig måte. Jeg synes at kultur og natur er fargene i verden, og mangel på dem vil gjøre at vi mister vårt opprinnelige fokus, som handler om å forstå at vi er en liten del av noe stort og at vi sitter på mye ansvar.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.