Bra balanse!

14. oktober 2014 2 kommentarer

New Balance modell 996 fylte 25 år i fjor og kan med rette betegnes som en RETROSNEAKER.

Når den som 26 åring kommer i helhvitt skinn, med superkomfortabel såle i REValite, er den en drøm både for foten og for øynene. 

Skoen får du til dame i alle Retrobutikkene og til herre på Retro i Carl Johansgate og i Kristiansand, samt selvfølgelig i nettbutikken. 

2 kommentarer
Hei, Jeg har sett på deres New Balance sko, 996 hvite, og ser at i herremodell går de kun ned til str 41,5. Er det noen teknisk forskjell mellom dame- og herremodell annet enn at de går i lavere størrelser? Hilsen mann med små føtter, uten komplekser av den grunn ;) - Stian
Hei Stian. Modellen er den samme på begge skoene, men det er mulig at damemodellen kan være hakket smalere. Siden du har liten fot så kan du nok fint passe i de største dameskoene - de går opp til str. 41,5. Ved kjøpt i nettbutikken har du også 14 dagers angrefrist, så du kan selvfølgelig returnere skoene dersom de ikke skulle passe :)
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.