HOLD VARMEN!

18. oktober 2014 0 kommentarer

Vi som jobber på Retro legger vi mye jobb i å finne de rette merkene og de rette plaggene til kundene våre. Hos oss skal du finne klærne du blir ekstra glad i, som du føler deg ekstra fin i, og som varer.

Et slikt plagg kan være en deilig, varm og stilig ytterjakke. Nå går det mot kaldere tider og gradestokken kryper mot blått. Kanskje  har du frøset litt på nesetippen og hutret litt på vei til jobb eller skole allerede?

Her kan du se et lite utvalg av yttertøy som holder deg både varm og fin. Nå er utvalget størst. Kom innom så hjelper vi deg å finne den rette jakken for deg.

Se flere jakker i nettbutikken.   

KLIKK FOR YTTERTØY TIL DAME HER

KLIKK FOR YTTERTØY TIL HERRE HER.

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.