Wang i vinden!

3. november 2014 0 kommentarer

"I´m not really an athlete, and I go to the gym very .... mimimally. But i still wear sweatpants and trackjacket basically all the time" 

Alexander Wang 

Han har gått fra å være moteverdenens vidunderbarn, til å vokse opp å bli en av de heteste designerene, en innovatør og forbilde for andre designere. Vi elsker hans evnen til å skape plagg vi føler oss både komportable og fine i. Han er mester i den urbane looken og bruker sporty og tekniske elementer og skaper funkjonelle og raffinerte plagg. En hel moteverden har den siste tiden rettet blikket mot hans kolleksjon for H&M som lanseres torsdag 6.11. 

Alexander Wang til dame finner du i alle våre butikker, samt et stort utvalg i nettbutikken ved å klikke HER. Nyhet denne sesongen er at vi tilbyr Wang også på herre i butikkene i Trondheim og i Bergen, samt i nettbutikken.

 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.