FARSDAG

6. november 2014 0 kommentarer

På søndag er det farsdag. Uten å skryte for mye kan vi vel si at er det noe vi er eksperter på så er det fedre. På Retro jobber det mange fedre og hver dag sørger vi for at flotte fedre er velkledde, og vi jobber kontinuerlig for at de skal finne akkurat det de trenger på Retro. Har du lyst til å overraske pappan din på søndag, eller han som er pappa til barna dine? Vi har gavetipsene klare.

1. Til den tørrskodde pappaen : Sko fra Swims  2. Til den tidsriktige faren : Klokke fra Triwa  3. Til morgenfuglen: Morgenkåpe fra Paul Smith  4. Til den varme pappaen: Ullsokker fra NN07  5. Til hipsterfaren: Sneakers fra Common project.  6. Til den reiseglade mannen: Toalettmappe fra Tiger.  7. Til den spektakulære faren: T-shirt fra Acne  8. Til den praktiske pappan: Jakke fra Swims

Trebarnsfar Morten og tobarnsfar Jørgen har gavetipsene klare til farsdagen!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.