LES ARTISTS

1. januar 2015 2 kommentarer

Tenk å fritt få sette sammen ditt drømmelag og starte din egen sportsklubb...

Det har gjengen bak det Parisbaserte firmaet LES ARTISTS gjort. Alle på laget har fått sin egen t-shirt inspirert av US fotaballtrøyer. Men istedet for fotballspillere på laget består deres lag av favorittartister innen kunst, mote og musikk. 

LES ARTIST fnner du i verdens ledende mote og livsstilsbutikker som Colette i Paris, Harvey Nichols i London, Luisa Via Roma i Firenze, Restir i Tokyo og selvfølgelig hos Retro. Et utvalg finner du også i nettbutikken vår her. 

Foto: End clothing

2 kommentarer
Når begynner nyttårssalget? Vil Canada Goose Victoria være med på det?
Salget starter neste uke i Bergen, men om to uker i Trondheim og Kr.sand. Canada Goose vil da ikke være med på salget siden de sorte, grå og navy jakkene er en del av basissortimentet vi har inne hele tiden.
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.