EYTYS

18. februar 2015 0 kommentarer

En av grunnleggerene av Acne, Max Schiller, forlot i 2012 Skandinavias største motesuksess for å følge drømmen om å lage sneakers sammen sin gode kompis Jonathan Hirshfeld. Lenge før lansering var Eytys plukket opp av Europas A-liste av butikker som Dover Street Marked, Colette og Opening Cermony.  Eytys med y- en hyllest til generasjon Y og deres tverrfaglige kreativitet. Den første generasjonen som har vokst opp med internet, som alltid har tilgang til noe å lese, se på, spille, klikke på, høre på... 

For SS 15 kolleksjonen har Eytys inngått samarbeid med Sasha Kurmaz, en ukrainsk kunstner. Som en protest til de fientlige vindene som blåser gjennom Europa i disse dager har Kurmaz laget en graffitti-inspirert komposisjon med slagord fra det ukrainske oppgjøret og kamp om demokrati og borgerrettigheter. 

Eytys finner du hos Retro i Kristiansand og Trondheim og selvfølgelige ONLINE.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.