DRAMATIC PRE AW 15 FRA ACNE

2. juni 2015 2 kommentarer

Vi skjønner det godt! Etter at vi publiserte høstens farger i favorittcardiganen Raya er det mange som også har spurt om vi kan legge ut gensere i samme kvalitet for forhåndsbestilling. Det kan vi selvfølgelig! Dette er herlige DRAMATIC MOHAIR som kommer i de samme 6 nydelige farger som Raya: dark grey melange, dusty blue, rust, black, dull jade green, military green. Prisen er 2100,-. Gjør som ved bestilling av Raya- send oss en mail på shop@retro.no med ønske om hvilken modell, farge, størrelse, ditt navn, telefonnummer, samt hvilken butikk du vil reservere i -  Retro Nordre eller Carl Johan i Trondheim, Bergen, Kristiansand eller nettbutikk. De har leveransevindu 15.-30. juni og vi reserverer, og sender deg en sms straks genserene ankommer. 

 

2 kommentarer
Hei! Hvordan er denne genseren i str?
Den skal være normal på størelsen, men den har oversized fit. Noen ønsker derfor å gå ned én str.
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.