Red Wing Heritage

28. oktober 2015 0 kommentarer

Høsten er over oss, og vinteren kommer snikenede! hvordan bedre møte sesongen enn med et par sko fra amerikanske Red Wing?

I byen Red Wing i Minnesota har de håndlaget sko helt siden 1905, og mye av produksjonen er lik den dag i dag. Her arbeider flere generasjoner side om side, på de samme maskinene som for over 100 år siden.

Som en av de få skoprodusentene i verden holder de hele produksjonen under samme firma, fra lærproduksjon til siste finish på skoene. Dette sikrer en særdeles høy kvalitet, og man får et par sko som er laget for å vare!

 

Vi har et stort utvalg av både sko og pleieprodukter i våre butikker, og vi hjelper deg gjerne med både valg av sko, og pleietips til skoene du allerede har!

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.