Farsdag - Vi spør ekspertene

4. november 2015 0 kommentarer

 Søndag 8. november er det farsdag. Vi har spurt fedrene på Retro hva de ønsker seg mest av alt denne dagen.

Foruten at alle ønsker seg snille barn, har de også en mengde flotte ønsker. Vi har plukket ut noen av deres favoritter som dere ser nedenfor. 

Kom innon en av våre butikker, så hjelper vi deg mer enn gjerne med å finne den perfekte gaven til far!

Glenn ønsker seg mest av alt en toalettmappe fra Tiger of Sweden i brunt skinn. Denne er akkurat stor nok til å romme det nødvendige, og tar liten plass i bagen.

Glenn har også valgt å plukke frem en genser fra SNS Herning, et par skinnhansker fra Hestra, og en litt større toalettmappe fra Mismo. ”Dette er veldig flotte farsdagsgaver. Nå nærmer vinteren seg, og det er godt å ta på seg en varm og god ullgenser, og ullforede skinnhansker når man skal ut å trille med vognen eller leke med poden.”

Det som står øverst på ønskelista til Jon Ove er en bag og en mappe i skinn fra Mismo. ”Bagen er perfekt å ha med på jobb, den rommer både pc, pluss masse dokumenter og excel-utskrifter. Den mindre mappen er veldig kjekk når jeg bare skal ha med pc, eller noen dokumenter. Jeg reiser aldri noe sted uten noen excelark jeg kan kose meg med!”

I tillegg trekker Jon Ove frem en boxer fra Calvin Klein, en klokke fra Triwa, og et skjerf fra Stenstrøms som gode gavetips. ”Punklighet er en dyd, rent undertøy er et must, og med et skjerf i halsen holder du deg frisk slik at du alltid kan møte på jobb, uansett!

Jørgen R har kjempelyst på et par chelseaboots fra R.M. Williams, helst i fargen Rum som han viser frem her. ”Fantastiske sko som er like fine til jeansen, som til en dress! Også er de jo så gode å gå i! Her har du faktisk sko som varer livet ut (om de får litt pleie. Som et godt ekteskap egentlig)

Jørgen R synes også at en skjorte fra Stenstrøms, en caps fra Varsity og en genser fra SNS Herning er kjempefine gavetips. ”Dette hadde hvertfall jeg blitt glad for! Caps i ull ser litt coolere ut enn lue, og holder deg varm i kulda. Gensern og skjorta er nobrainers, passer inn i alle garderober, og kan pyntes både opp og ned.”

Aller helst vil Jørgen S ha et par sneakers fra Nike. ”En realtivt sporty sneaker, men gjort i en farge som gjør at den kan brukes til jeans eller et par coole ullbukser. Det at de i tillegg er så gode å gå i er heller ikke noe negativt.”

Jørgen S plukker også frem et par sneakers fra Common Projects, cleaning kit fra Jason Markk, og ringer fra Tom Wood. ”Far må jo ha et par sko han kan pynte seg i også. Egentlig samme bruk som Nike skoene, men disse er også veldig fine til en dress. Jason Markk sine produkter anbefaler jeg sånn at Far også kan ta vare på skoene han får. Her har du skovask du kan bruke til alle typer sko, enkelt og greit!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.