COMMON PROJECTS

5. mars 2016 0 kommentarer
Når designduoen Peter Poopat og Flavio Girolami slo seg sammen i 2004 hadde de et felles ønske om å skape "den perfekte sneaker". Resultatet av dette ønske ble merket Common Projects. En leverandør med fokus på minimalistiske linjer, produsert i høykvalietes råvarer!
I starten leverte de kun sneakers i enten sort, hvit eller grått, og kun 2 forskjellige modeller. Selv om mye har skjedd de siste årene, og duoen har prøvd seg på tilbehør som briller og vesker, og også leverer flere modeller med en bredere fargepalett, er det fortsatt det minimalistiske som står i fokus, kombinert med overlegne materialvalg og høy kvaliet! Dine nye favorittsneakers finner du i alle våre butikker, samt i nettbutikken ved å klikke HER.
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.