Atelier Lumira

22. april 2016 0 kommentarer
Herlig hverdagsluksus!
Etablert av Almira Armstrong i 2013. Lumira er et resultat av hennes livslange beundring og kjærlighetsforhold til duft, design og reiser. Lysene er håndlaget av den reneste, naturligste soya voks som er tilgjengelig og bomullsveker sammen med de fineste og beste eteriske og aromatiske oljer satt sammen av høyt renommerte parfymører. Like mye kjærlighet og omtanke er gjort rundt selve glasset, som er vakkert, orginalt og unektelig luksuriøst. Lumira lys kjennetegnes av høy kvalitet på ingrediensene, ekstrem nøyaktighet i måten lysene helles og ikke minst hvor luksuriøst og unik hvert lys dufter når det er tent. Atelier Lumira vil øke hverdagsluksusen med et helt unik duftlys som setter en ekstra spiss på hverdagen om det er hjemme eller på reise. Se vårt utvalg av Lamira HER

 

 

Lumira er elsket og avbildet av bloggere og interiørstylister. Se enda flere inspirerende bilder på Instagram @atelierlumira

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.