Gode nyheter!

15. april 2016 0 kommentarer

Det viktigste for oss på Retro er kundene våre. For å ta vare på det viktigste vi har må vi selvfølgelig ha de beste folkene.. Her ser du en av dem. Mange av dere kjenner Siv Line. Hun har jobbet i Retrosystemet siden 2001, og har de siste årene drevet Filippa K butikken vår i Trondheim. Nå er hun tilbake i Retromanesjen, og skal drive dameavdelingen i Carl Johansgate i Trondheim det neste året. Velkommen!

1. Siv Line i topp / Arnie Says, deilig bukse i denim chambray / Arnie Says, sandal med kilehæl / ATP Atelier. 2. Caps i italiensk fin lin / Varsity, lintopp / Arnie Says. 3. Lincaps / Varsity, Denimskjorte / Arnie Says, bukse / Arnie Says, sneakers/ Commonprojects. 4. Genser / Arnie Says. 

 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.