Velkledd helg!

23. september 2016 0 kommentarer

Lyst til å bli like velkledd som Retrogutta? Ingen problem! Vi hjelper deg.. Visste du forresten at det går ann å booke tid med din favorittkleskonsulent på Retro, både i og utenfor åpningstiden? Hva med å starte dagen hos oss? Vi stiller gjerne med både kaffe og morgenfriske kleskonsulenter.

Booking av tid: Retro Nordre: sondre@retro.no / 73526120, Carl Johansgt: rosenlund@retro.no/ 73527630, Bergen: marius@retro.no/ 55558427 og Kristiansand: ole@retro.no./ 38108625. 

Sondre: Blazer, bukse og genser fra Onesto, frakk fra Tiger of Sweden, veske fra Mismo og sko fra R.M. Williams, Morten i frakk fra Hevo, jeansjakke fra Acne Studios, bukse fra Oscar Jacobson, veske fra Mismo, solbriller fra Kaibosh. Børge i frakk, blazer og bukse fra Oscar Jacobson, genser of skjorte fra Stenströms og sko fra Loake. Eirik i frakk og bukse fra Oscar Jacobson, skjorte fra Onesto, sko fra R.M. Williams, veske fra Mismo og solbriller fra Kaibosh. 

 
Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.