RETRO 30 ÅR!

28. oktober 2016 0 kommentarer

TENK. Retro feirer 30 år. 

Og for å feire oss selv, ønsker vi å hedre deg, kjære stilfulle kunde!

Du er nå den første som får vite om en liten hemmelighet- nemlig vårt unike og eksklusivt samarbeid med noen av de mest spennede kles- og produktdesignerene i Norge; Holzweiler, Tom Wood, Cala Jade, Varsity og Livid.

Vi vil hver uke i 6 uker fremover lansere spennende, unike produkter som du kun får kjøpt hos oss. Produktene er laget i små antall og vil kun bli solgt i en begrenset periode.

 

Først ute er RETRO x Tom Wood.

Vi er stolte av å kunne presentere vårt samarbeid med Tom Wood.

Det er mye å elske med Tom Wood- det tidløse og autentiske designet, den høye kvaliteten på håndverk og materialer, og de herlige, skapende menneskene bak, som velfortjent, har oppnådd internasjoanl suksess. Vi føler oss priviligert som nå kan presentere to ringer vi har laget sammen med Tom Wood. Disse finner du eksklusivt i et begrenset antall hos RETRO. The Cushion og The Oval med sort marmorsten, som gir hver ring et unikt utessende, Ringene er nummerert og gravert og selges i alle butikkene våre og HER

 

 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.