LYST TIL Å JOBBE PÅ RETRO

17. april 2017 0 kommentarer

NÅ HAR DU SJANSEN...LEDIGE STILLINGER I TRONDHEIM! 

Vi søker heltid til dameavdelingen i Carl Johans gate og deltidsstilling til både herre og dameavdelingene.  

Hvem er du vi ser etter? Du har et brennende ønske om å jobbe hos oss. Du har herjet et (eller flere) butikkgulv tidligere, er en mester i god stil og har en spesiell evne til å skape tillit hos mennesker. Du brenner for å hjelpe folk til å oppnå den gode følelsen og er selvsagt kjent for ditt sprudlende engasjement og herlige humør. Kanskje kan du forlenge listen med noen punkter også?

Hva vi kan tilby deg? Det vi mener er byens (eller landets?) mest engasjerte og dedikerte kolleger, og fantastiske kunder. Vi håper også du har ambisjoner på vegne av både deg selv og oss. Da skal du i tillegg få lære deg en utrolig spennende og facinerende bransje.

Vi liker personlig oppmøte. Spør etter Randi eller Morten i Carl Johans gate eller send en mail til randi@retro.no før 29. april.

Vi gleder oss til å møte deg!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.