Dress deg opp!

4. mai 2017 0 kommentarer

På Retro får du nå tidenes største og beste utvalg av dress og tilbehør. Retrogutta har brukt mye tid og energi på å sette sammen varepakken som sikrer at du finner din perfekte dressen hos oss. Personalet på Retro har høy kompetanse og gir råd og veiledning tilpasset hver enkelt. Hos oss blir du godt tatt vare på, og om du ønsker må du gjerne bestille personlig tid. Vi stiller både før og etter åpningstid om du heller ønsker det. Ta kontakt med din nærmeste Retrobutikk, eller send oss en mail til shop@retro.no om du vil bestille tid. Et utvalg av dressen våre kan du også se i nettbutikken her.

Sondre har valgt en Tigerdress i 100% ull fra det Italienske ullveveriet Vitale Barberis i en flott og sommerlig blåfarge. Perfekt til 17. mai eller sommerbryllupet! Ekstra sommerlig blir det om du velger slips og tørkle i friske farger. Sondres er fra Onesto. Klokke fra Timex og ring fra Tom Wood.

Børge i dress med en subtil krittstripe fra Onesto. Dette er dressen for deg som vil stikke deg litt mer frem. Her er det valgt en klassisk stil der fargevalget er dusere og mer diskre på tilbehøret. Håndsydde sko fra britiske Loake, slips fra Onesto, tørkle fra Amanda Christensen.

Eirik har valgt en litt mer casual, men velkledd dress fra Onesto. Blazeren er ukonstruert uten fôr og med utenpålommer som gir den tidsriktige, avslappede stilen. Slips i grenadine- vevd silke med håndrullet avslutning. Buksen med litt kort lengde og oppbrett gir et sommerlig, uformelt uttrykk. Blazeren gir deg mange muligheter til variasjon og kan gjerne brukes til dressbukse eller chinos i annen farge, og skjorten kan byttes ut med piqueskjorte eller t-skjorte. Italienske, håndlagde sneakers fra Common Projects og solbriller fra Kaibosh.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.