Nyheter fra Dagmar!

24. mai 2017 0 kommentarer

Herlig! Nyheter fra Dagmar på plass i butikk. Visste du at det er de tre svenske søsteren Sofia, Kristina og Karin som står bak merket, og at deres viktigste inspirasjonskilde er søstrenes egen bestemor ved navn Dagmar? Hun var selv skredder og inspirerte søsterene til å utvikle interessen for tekstil og design. Det synes vi er fint! 

Gina i nyheter fra Dagmar/ sko og pumps fra ATP Atelier/ sandal fra Acne Studios/ smykke og øreringer fra Maria Black, veske fra Coach. Klikk på linkene for å se plaggene i nettbutikken. En annen god nyhet er forresten at vi har fått ny nabo i Trondheim. Midt i mellom butikkene våre, i Olav Tryggvassonsgate 24, har Hay åpnet butikk. De fine tingene Gina omgir seg med på bildene er derfra. 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.