Drømmejobben er ledig!

25. august 2017 0 kommentarer

Blir du lykkelig av å yte god service, motivere andre og oppnå gode resultater? Strekker du deg langt for å gi kundene det lille ekstra, er ambisiøs og jobber hardt for å oppnå målene dine? Er du opptatt av mote og populærkultur? Har du lyst til å få innflytelse og jobbe i et av Norges mest suksessfulle firma innen mote og tekstil? Da er drømmejobben din ledig!

Vi søker avdelingsleder til dameavdelingen  i Trondheim med personal- og innkjøpsansvar og søker deg som er arbeidsglad, ambisiøs, resultatorientert, har god teft og kan vise til gode resultater. Tiltredelse 1.november. 

Nyskjerrig og tror dette kan være noe for deg? Ta kontakt med Randi i Carl Johansgate. Søknad sendes til post@retro.no med emne DRØMMEJOBBEN innen 31.8.17. 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.