Kulturnatt i Trondheim og åpent til kl. 22.00

13. september 2017 0 kommentarer

I forbindelse med Kulturnatt inviterer vi til to intimkonserter med stjerneskuddet Endre Nordvik. Folkpopartisten har mye oppmerksomhet den siste tiden og karrieren hans fikk en brå start da han opptrådte i USA og hentet hjem prisen ”Outstanding International Artist” på prisutdelingen Hollywood Music in Media Awards i 2015. Over tre millioner streams senere sikret han en gjev gullplate for låten I’m in love with you, og nylig slapp han sin tredje singel I believe. I oktober kommer hans første soloalbum.Vestlandsartisten har lang erfaring på scenen. Ved siden av solokarrieren, er Endre fast inventar i Kurt Nilsen Band.

Endre gleder seg til å spille for deg på Retro i Nordregate kl. 19.00 og 20.30.

Butikkene holder åpent til kl. 22.00

En smakebit av Endres nydelige I´m in love with you her: https://soundcloud.com/user-906831452/im-in-love-with-you 

Eller sjekk ut Endre på Spotify her: https://goo.gl/8tdQ7E

 

Kulturnatt i Trondheim vil gi byens befolkning en helaften med smakebiter fra Trondheims mangfoldige kulturliv gjennom nye opplevelser på kjente og ukjente arenaer. Kom og opplev det beste av byen din!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.