Årets yttertøy!

14. oktober 2017 0 kommentarer

Har du vært innom RETRO i Carl Johans gate i Trondheim har du kanskje møtt denne blide og typete jenta. Kaia heter hun og er en hardtarbeidende, musikkelsker med stor pasjon for mote og kunst. Ønsker du hjelp av en stilsikker, ærlig og engasjert person kan vi anbefale å ta turen innom henne i Carl Johans gate. Velkommen!

Nå er utvalget størst på yttertøy. Kaia har stylet og viser fire antrekk med årets kåper og jakker. 1. Kåpe fra Norse Projects/ hettegenser fra Acne Studios/ Snøreboots fra Diemme/ clutch fra CalaJade/ ringer fra Maria Black/ lue fra Acne Studios. 2. Kaja i råtøff shearlingjakke, assymetrisk skjorte, genser, bukse og snøreboots fra Acne Studios. 3. Dunjakke fra Calvin Klein/ votter fra Hestra/ bukse fra Filippa K/ sneakers fra Nike/ lue fra Calvin Klein. 4. Ullkåpe fra Harris Wharf/ høyhalset genser fra FWSS/ tøffe boots fra RM Williams/ jeans fra Tom Wood/ veske fra A.P.C.og caps fra Varsity.  (Klikker du på linkene kan du se nærmere på plaggene i nettbutikken.) 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.