Jobb på Retro?

12. oktober 2017 0 kommentarer

Lyst til å jobbe med oss? Nå har vi ledige deltidsstillinger i flere avdelinger.

Er du interessert i mote, er positiv, utadvendt og glad i å yte god service? Vi kan tilby et sprudlende arbeidsmiljø med flotte varer og enda flottere kunder. Erfaring med salg er en fordel, og kvelds og helgearbeid må påregnes. Har du gode fotokunskaper kan stillingene også innebære å bidra markedsavdelingen vår med foto til blogg og sosiale kanaler,- kanskje er du fotograf under utdanning eller har du talent eller stor interesse for faget?

Er det deg vi leter etter? Ta med CV og stikk innom oss snarest! Vil du jobbe på dameavdelingen i Bergen snakker du med Silje og på herreavdelingen i Bergen med Marius. I Kristiansand utvider vi og søker deltid til både dame og herreavdelingen. Her er det Christina som er ansvarlig. I Trondheim søker vi forsterkning på herreavdelingen i Nordregate og kontaktpersonen er Sondre.

Vi gleder oss til å møte deg. 

 

 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.