Sporty vri

9. oktober 2017 0 kommentarer

En helt klar tendes nå er at sport har stor innflytelse i motebildet. Vi mikser inn elementer fra sport eller kombinerer sporty plagg med mer klassike for spennede og overraskende uttrykk. Eksempler er boblejakker, tekniske plagg, bomberjakker, hettegensere, hybridebukser som mikser elementer fra dressbuksen og joggebuksen, sneakers, snøreboots, luer og capser. Jentene i Kristiansand viser deg litt av tendensen. Christina i ytterjakke fra Dagmar, hettegenser fra Calvin Klein, jeans fra Frame, sneakers fra Veja, veske fra APC. Mette i jakke fra Filippa K, genser fra Norse Projects, jeans fra Tom Wood, caps fra Varsity, sko fra Veja, Ida Maria i bomberjakke, hood, jeans og snøreboots fra Acne Studios. FOTO: Victoria Nevland

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.