Vi åpner ny butikk!

10. oktober 2017 0 kommentarer

Det skjer spennende saker i Kristiansand. Vi flytter! Den 26. oktober åpner vi stor butikk i det nye, flotte Torvkvartalet, en del av prosjektet Kvartal 32,  29000 m2 med forretninger, restauranter, hotell og kontorer. Våre nye lokaler ligger i en totalrenovert bygård fra 1894. Vi er utrolig fornøyde og det kommer til å bli fantastisk fint! Her ser du noen av butikkskissene laget av Driv Design.

Dobbelt så stor butikk krever også nye krefter. Kanskje du er den nye stjernen i teamet vårt? Vi søker to nye fleksible deltider. En til herreavdelingen og en til dame. Er du positiv, utadvendt og opptatt av å yte god service? Har du lyst til å jobbe i et ungt og dynamisk miljø og med bransjens mest spennende varemerker? Interessert? Stikk innom Christina i butikken snarest eller send en mail til christina@retro.no snarest! 

Lørdag 21. oktoberer siste åpningsdag i butikken i Postgården. Følg oss på snap: retrokrs om du vil følge oss i flytteprosessen og være den første som får se hvor utrolig fint det blir.  

Glade Retrojenter som gleder seg! Velkommen til ny butikk 26.oktober.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.