Farsdagstips!

7. november 2017 0 kommentarer

Søndag er det farsdag. Ønsker du eksperthjelp til å finne den rette gaven? Retrogutta Jørgen og Morten har tilsammen 25 års fartstid med å kle opp fedre på Retro, og 11 og 9 års fartstid som fedre selv.. Her får du deres gavetips.

Er det langt til nærmeste Retrobutikk? Ellers vil du at vi sender gaven direkte til pappan din? Det fikser vi. Vi pakker gaven for deg og sender med rask levering. Sjekk ut utvalget vårt i av fine gaver til pappan i ditt liv her.

For tøffelheltpappaen... eller han ønsker å være lun og varm. Tøfler fra UGG

Hva med nytt slips til den velkledde faren?

Til den sykkelgale pappaen. Mansjettknapper fra Skultuna.

Til den sofistikerte pappan. Luksuriøs lue i cashmere fra velrenomerte Stetson.

Den miljøbevisste pappaen. Plagg fra Patagonia der all produksjon er transparent, alle ledd i produksjonen kan spores. Eller hva med et par sko fra Veja? Sneakersmerket som blir kalt verdens mest etiske og er laget av økologisk skinn og rågummi fra Amazonas. De følger fairtradestandarder som sikrer en bærekraftig fremtid.

Den visuelle pappaen. Pirellikalenderens 50 års- jubileum hylles med 576 sider med de beste kalenderbildene fra 1964-2014.

Den reiseglade faren- stilsikre og eksklusive vesker og reiseartikler fra R.M. Williams.

Den blankpolerte faren. Snerten lite sett med alt han trenger for å holde skoene blanke.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.