Julebord på RETRO hotell

5. desember 2017 0 kommentarer

På lørdag samlet vi alle de herlige ansatte i butikkene våre i Trondheim for årets fest. For en kveld det ble! Konseptet for kvelden het Retro hotell og ble holdt i et hotell og restaurant som for øyeblikket står tomt. Men gjett om vi fylte det med nytt liv for en kveld. Restauranten ble møblert om, lyssatt på nytt. På kjøkkenet tryllet sølvvinner i årets Bocuse d´Or i Lyon, Christopher Davidsen med sitt superteam og ga oss en fantastisk matopplevelse vi ikke vil glemme. Tusen takk flinke folk! Etter middag fortsatte festen i 1 etg. på hotellet, der 5 hotellrom var gjort om i hvert sitt tema. Barrom, champagnerom, spillrom, fototrom og lounge. Dansegulvet- jo det var perfekt å ha i hotellgangen. Fantastisk! 

Invitasjonen.

Middag med hele familien- Filippa K Trondheim, Tigerbutikken, Carma og Retro. Og så ble det fest...

Her er gjesten som gjorde kvelden uforglemmelig:

Carmagirlsa!

Retrojenter

Team RETRO herre, Carl Johan

Tigergjengen

Filippaflickor.

Team Retro, Carl Johan dame. Foto: Tina Lian

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.